Virta Pro Combi 21,6 kW -höyrystinkiuas automaattitäytöllä HL220SA

Harvia Virta Pro Combi -kiuas on monipuolinen sähkökiukaan ja höyrystimen yhdistelmä, joka tarjoaa sauna&spa-elämyksiä suuriin saunoihin – kuten kunto- ja hyvinvointikeskuksiin. Kestävä rakenne ja helppo huollettavuus tekevät kiukaasta erinomaisen kumppanin kovaan käyttöön. Virtaviivainen pro-kiuas tarjoaa vaativillekin saunojille aina pro-luokan löyly- ja höyrynautinnon, joka myös edistää kauneutta & terveyttä. Tarjoa asiakkaillesi maailman suurimman kiuasvalmistajan luotettavaa laatua.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Virtaviivainen sauna&spa-kiuas ammattilaisille

Harvia Virta Pro Combi -mallit ovat tarkoitettu suurempiin saunoihin, joissa tarvitaan höyrystimen tuomaa monipuolisuutta. Erityisesti kuntosalit ja hyvinvointikeskukset hyötyvät kiukaan ominaisuuksista.

Helppo asennus ja huolto.
Harvia Virta -kiukaat ovat helppoja asentaa: kaikki liitännät tehdään etuosan huoltoluukun kautta. Liitäntöjen ympärillä on hyvin tilaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

  HL220SA
Väri Musta
Teho kW 21,6
Paino kg 27
Syvyys cm 48,5
Leveys cm 78
Korkeus cm 81
Saunan minimikoko m3 22
Saunan maksimikoko m3 32
Saunan minimikorkeus 210
Kivimäärä kg max. 140 (Ø 10-15 cm)
Syvyys cm 48,5
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N
Vesisäiliön tilavuus l 10
Höyrystimen teho kW 4 kW
NÄYTÄ LISÄÄ