Virta Pro 21,6 kW HL220

Harvia Virta Pro -sähkökiuas tarjoaa reilusti lämmitystehoa esimerkiksi kylpylä-, hotelli- ja kerrostalosaunoihin. Kestävän rakenteen, kahteen ryhmään sijoitettujen vastusten sekä helpon huollon ansiosta Virta Pro -kiuas on erinomainen valinta kovaankin käyttöön. Virtaviivaisen tyylikäs kiuas tarjoaa vaativillekin saunojille aina pro-luokan löylynautinnon. Maailman suurimman kiuasvalmistajan luotettavaa laatua.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Virtaviivainen pro-kiuas

Harvia Virta Pro -mallit tarjoavat reilusti lämmitystehoa esimerkiksi kylpylä-, hotelli- ja kerrostalosaunoihin. Kestävän rakenteen, kahteen ryhmään sijoitettujen vastusten sekä helpon huollon ansiosta Virta Pro -kiuas on erinomainen valinta kovaankin käyttöön.

Helppo asennus ja huolto.
Harvia Virta -kiukaat ovat helppoja asentaa: kaikki liitännät tehdään etuosan huoltoluukun kautta. Liitäntöjen ympärillä on hyvin tilaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

Virta-kiukaita ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella (esim. C260).

  HL220
Väri Musta
Teho kW 21,6
Paino kg 47
Syvyys cm 41
Leveys cm 78
Korkeus cm 81
Saunan minimikoko m3 22
Saunan maksimikoko m3 32
Saunan minimikorkeus 210
Kivimäärä kg max. 140 (Kivikoko Ø 10-15 cm)
Syvyys cm 41
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N~
Sulake A 3 x 16
NÄYTÄ LISÄÄ