Virta Combi 9,0 kW -höyrystinkiuas HLS90S

Harvia Virta Combi on tyylikäs ja monipuolinen sähkökiukaan ja höyrystimen yhdistelmä, joka tarjoaa ihania sauna&spa-elämyksiä tehden saunastasi kylpylän. Combi-kiuas on oikea valinta pehmeistä ja kosteista löylyistä sekä tuoksujen tuomasta tunnelmasta nauttivalle. Löylytuoksuille ja –pusseille löytyy kiukaasta omat paikkansa. Valittavanasi on perinteinen sauna, höyrysauna, yrttisauna tai tuoksusauna – minkälaisen saunatunnelman tänään valitset?

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Virtaviivainen sauna&spa-kiuas

Harvia Virta on täydellinen valinta keskikokoiseen tai suurehkoon saunaan, kun halutaan jämäkkää rakennetta, toimintavarmuutta ja modernin linjakasta muotoilua. Vahvan rakenteensa ja poikkeuksellisen helpon huollettavuutensa johdosta Virta-kiukaat sopivat erinomaisesti usein ja pitkään löylyistä nauttiville.

Tasainen ja pehmeä lämpö saunahuoneessa saavutetaan parhaalla teknologialla ja oikealla kivimäärällä. Vastuksista erotettu kivitila jatkuu alaspäin kiukaan sisäkyljissä, minkä ansiosta kiukaaseen mahtuu mallista riippuen 50 tai 70 kg kiviä ja saunan esilämmitysaika pysyy riittävän lyhyenä.

Harvia Virta Combi on sähkökiukaan ja höyrystimen yhdistelmä, joka tarjoaa erilaisia saunanautintoja. Voit valita perinteisen saunan, höyrysaunan, yrttisaunan tai tuoksusaunan. Combi-kiuas on oikea valinta pehmeistä ja kosteista löylyistä sekä tuoksujen tuomasta tunnelmasta nauttiville. Vesisäiliön tilavuus on 5 litraa – mallista riippuen säiliö täytetään joko käsikäyttöisesti tai automaattisesti kiukaan lähellä sijaitsevasta vesipisteestä. Kiukaassa on vuolukivikuppi löylytuoksuja varten ja ruostumaton teräsritilä pussitetuille tuoksuille. Combi-järjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen.

Helppo asennus ja huolto
Harvia Virta -kiukaat ovat helppoja asentaa: kaikki liitännät tehdään etuosan huoltoluukun kautta. Liitäntöjen ympärillä on hyvin tilaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen. Kiukaita ohjataan erillisellä Xafir Combi-, Xenio Combi- tai C105S Logix-ohjauskeskuksella.

  HLS90S
Väri Teräs
Teho kW 9,0
Paino kg 27
Syvyys cm 41
Leveys cm 41,5
Korkeus cm 81
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 14
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 50 (Ø 10–15 cm, AC3020)
Syvyys cm 41
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N
Kaapeli mm2 5x1,5+4x1,5
Sulake A 3x16
Vesisäiliön tilavuus l 5
Höyrystimen teho kW n. 2,5 l/h
NÄYTÄ LISÄÄ