Virta 10,8 kW HL110

Harvia Virta on vahva, käytännöllinen ja yksinertaisen tyylikäs sähkökiuas perinteistä saunakokokemusta kaipaavalle. Virta on täydellinen valinta keskikokoiseen tai suurehkoon saunaan ja sopii erinomaisesti usein ja pitkään löylyistä nauttivalle. Tutustu Harvia Virta -kiuasperheen kolmeen tehoyksilöön sekä niiden höyrystimellä varustettuihin Combi-variaatioihin ja löydä omasi. Sen jälkeen anna lempeiden löylyjen sekä rentouden tunteen virrata sekä kehossa että mielessäsi.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Virtaviivainen tehokiuas

Vahvat, käytännölliset ja yksinkertaisen tyylikkäät sähkökiukaat
Harvia Virta -kiuasperhe koostuu kolmesta tehoversiosta ja niiden höyrystimellä varustetuista Combi-variaatioista. Harvia Virta on täydellinen valinta keskikokoiseen tai suurehkoon saunaan, kun halutaan jämäkkää rakennetta, toimintavarmuutta ja modernin linjakasta muotoilua. Vahvan rakenteensa ja poikkeuksellisen helpon huollettavuutensa johdosta Virta-kiukaat sopivat erinomaisesti usein ja pitkään löylyistä nauttiville.

Tasainen ja pehmeä lämpö saunahuoneessa saavutetaan parhaalla teknologialla ja oikealla kivimäärällä. Vastuksista erotettu kivitila jatkuu alaspäin kiukaan sisäkyljissä, minkä ansiosta kiukaaseen mahtuu mallista riippuen 50 tai 70 kg kiviä ja saunan esilämmitysaika pysyy riittävän lyhyenä.

Harvia Virta on jämäkkä kiuas, joka tarjoaa pehmeät löylyt perinteistä saunakokemusta arvostaville. Kiukaasta on saatavana kolme tehoversiota, joista suuritehoisin HL110 on syvyyssuunnassa 7 cm suurempi kuin HL70 ja HL90.

Helppo asennus ja huolto
Harvia Virta -kiukaat ovat helppoja asentaa: kaikki liitännät tehdään etuosan huoltoluukun kautta. Liitäntöjen ympärillä on hyvin tilaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

  HL110
Väri Musta
Teho kW 10,8
Paino kg 24
Syvyys cm 41
Leveys cm 41,5
Korkeus cm 81
Saunan minimikoko m3 9
Saunan maksimikoko m3 18
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 70 Ø 10–15 cm, AC3020
Syvyys cm 41
NÄYTÄ LISÄÄ