Tulisijan suojaseinä (yksi sivu) WX151

Harvia tulisijan suojaseinä on kestävä ja turvallinen tulisijan suoja, jolla suojaetäisyyttä voidaan pienentää merkittävästi. Suojaseinä estää tehokkaasti suoran lämpösäteilyn vaikutukset palaviin materiaaleihin. Suojaseinä on valmistettu maalatusta, alumiinisinkitystä teräslevystä, minkä ansiosta sen pintalämpötila ei nouse normaalikäytössä yli 80 oC ja sen voi asentaa jopa 50 millimetrin päähän palava-aineisista seinämateriaaleista. Soveltuu myös hirsirakenteiselle seinälle.

(615 x 770/1010)

Tulisijan suojaseinä tuo turvaa

Harvia on suunnitellut kestävän ja turvallisen tulisijan suojan, jolla suojaetäisyyttä voidaan pienentää merkittävästi. Suojaseinä estää tehokkaasti suoran lämpösäteilyn vaikutukset palaviin materiaaleihin.

Suojaseinä on valmistettu maalatusta, alumiinisinkitystä teräslevystä. Sen pintalämpötila ei nouse normaalikäytössä yli 80 oC, joten sen voi asentaa vaakasuunnassa jopa 50 millimetrin päähän palava-aineisista seinämateriaaleista. Hirsirakenteisten seinien laskehtiminen ei ole este suojaseinän käytölle. Suoja-alustaa käytetään tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun tulisija asennetaan vesieristetylle laattalattialle. Puulattialle asennettaessa käytä suoja-alustan kanssa myös tulisijan suojaseinää.

Harvian tulisijan suojaseinä on hyväksytty seuraaville Harvia-tuotteille:

Kiukaat: M1, M3 ja 20 Pro -sarja
Liesikamiina: Harvia 10

  WX151
Väri Teräs
Leveys cm 61,5
Korkeus cm 77 / 101
NÄYTÄ LISÄÄ