Uutuus!

The Wall

The Wall- kiukaassa yhdistyy skandinaavisen pelkistetty design, suomalaisen työn jälki sekä käyttäjäystävällisyys niin toiminnoissa kuin laitteen asennuksessa. Valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wallista suuren ominaisuuksiltaan. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall kokonaisuudessa.

Teho 4,5 kW 6 kW 8 kW
Valitse oikea teho
LASKE SAUNASI TILAVUUS

Aidosti suomalainen

The Wall vie tyylikkäästi vain pienen tilan saunassa vaikka tehokkuutta löytyy aina 8kW:iin saakka. Laitteen valmistuksessa on keskitytty ennen kaikkea käytännöllisyyteen: valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wallista suuren ominaisuuksiltaan. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall kokonaisuudessa.

Käyttöajan kytkin ja termostaatti lämpötilalle ovat kumpikin valaistuja. Valaistu käyttökytkin erottuu kiukaan yläosassa, josta sitä on helppo käyttää. Valaistus helpottaa hämärässä käyttöä. Harvemmin käytetty termostaatin säädin sijaitsee kiukaan alaosassa.

The Wall -kiuas on kestävä rakenteeltaan ja vastuksiltaan: vastuksille on oma tukirakenne joka suojaa vastuksia, estää vastuksen vääntymistä ja pidentää käyttöikää. Lämmölle ja kosteudelle alttiit komponentit on sijoitettu kiukaan alaosaan. Vastuksen rakenne on suunniteltu kestämään pitkään lämmitystehosta tinkimättä.

Mukana toimitettava asennus-/seinäteline määrittää minimi suojaetäisyyden kiukaan ja lattian välillä. Asennustyö on vaivatonta ja nopeaa.

 
Väri Teräs
Teho kW 4,5
Paino kg 11,5
Leveys cm 43
Korkeus cm 61,1
Saunan minimikoko m3 3
Saunan maksimikoko m3 6
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 20 (Ø 5–10 cm, AC3000)
Syvyys cm 26
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N~
Liitäntäkaapeli (mm2) 5 x 1,5
Sulake (A) 3 x 10 A
NÄYTÄ LISÄÄ