The Wall Combi

Tämä kiuas on luotu sinulle, joka arvostat pehmeitä ja kosteita löylyjä sekä tuoksujen tuomaa tunnelmaa.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)
Teho 4,5 kW 7 kW 9 kW
Täyttötapa Automaattitäyttö Manuaalitäyttö
Valitse oikea teho
LASKE SAUNASI TILAVUUS

The Wall Combi -kiuas on höyrystävä kiuasuutuus Harvian jo tuoteperheeksi laajentuneessa The Wall-kiuassarjassa. The Wall Combi-kiukaan integroitu höyrystin muodostaa peruskosteuden saunatilaan ja mahdollistaa tasaisen kosteuden saunassa – jopa prosentin tarkkuudella. Höyry lisää saunan lämmön miellyttävyyttä ja tekee löylyistä pehmeät ja kosteat.

The Wall Combi -kiukaassa on erillinen vesitila, joka varustettu omilla vastuksilla. Vesisäiliön sisältö riittää hyvin koko saunomiskerran ajaksi. Löylytuoksuille on varattu oma astia kiukaan etuosaan. Kiukaan käyttö on yksinkertaista ja vesisäiliön tyhjentäminen on helppoa ja turvallista. Ruostumaton ja selkeämuotoinen ulkokuori on helppo pitää puhtaana kosteassa ympäristössä. The Wall Combi-kiuas on kestävä, helppo huoltaa ja sillä on pitkä käyttöikä. Kiuasta voi käyttää myös perinteisen kiukaan tapaan ilman höyrystintä.

The Wall Combi -kiukaaseen tarvitaan erillinen ohjauskeskus, joka ohjaa sekä kiuasta että höyrystintä ja jonka avulla kiuasta on helppo käyttää. Myös käyttäjä‐ ja saunakohtaiset asetukset ohjauskeskukseen ovat mahdollisia. The Wall Combin höyrystimen höyryn tuottoa voi säätää ohjauskeskuksella erikseen riippumatta kiukaan kivitilan lämpötilasta.

 
Väri
Teho kW
Paino kg
Syvyys cm
Leveys cm
Korkeus cm
Saunan minimikoko m3
Saunan maksimikoko m3
Saunan minimikorkeus
Kivimäärä kg max.
Höyrystimen teho kW
  • The Wall