Pronssilasiovi mäntykarmilla D82101M

Harvia Lasiovet ovat erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa materiaaleilta vaaditaan erityisen hyvää kosteuden kestoa. Harvian tyylikkäillä, suorakaiteen muotoisilla lasiovilla luot juuri haluamasi ilmeen ja viimeistelet sisustuksesi. Puukarmien materiaalit ovat: luonnollinen mänty, vaalea haapa ja punertavan ruskea tervaleppä. Valitsemaasi karmiin voit yhdistää kestävän turvalasin vaihtoehdoista: pronssi, savunharmaa, kirkas tai mattapintainen satiini. Harvian esteettisesti kaunis lasiovi tuo sauna- ja kylpytilaan pehmeää tunnelmavaloa ja avaruutta. Tartu tyylikkääseen Harvia-oveen ja nauti yli 60-vuotiaan sauna&spa-alan edelläkävijän laadusta.

STG 8 x 21

Kestävä laatu ja lämmin tunnelma samoissa raameissa

Harvian lasiovet on kehitetty erityisesti saunakäyttöön: Ovilasi, kuten muutkin lasituotteet on karkaistua 8 mm:n turvalasia. Tiivisteen ansiosta lämpö ei karkaa saunasta pesuhuoneen puolelle ja ovi sulkeutuu miellyttävän pehmeästi. Harvia-lasiovi on helppo asentaa. Lasiovet ovat suorakaiteen mallisia. Ovikokoja 8 x 21 ja 9 x 21 suosittelemme käytettäväksi kodinhoito- ja pesuhuoneiden ovina. Satiinipintainen ovi sopii hyvin välioveksi, sillä sen mattapinta estää näkyvyyden huoneesta toiseen.

Toimitussisältöön kuuluu puuvalmis 42 x 92 mm: karmi, silikonitiiviste karmissa, turvalasi, kromatut saranat, magneettilukko ja kromattu nuppivedin. Vaihtoehtoisesti voit valita myös valmistetun pitkän pystyvetimen. Tilauksesta toimitamme myös erikoismittaisia ovia.

Mallin koko 790 x 2090 mm

  D82101M
Leveys cm 79
Korkeus cm 209
NÄYTÄ LISÄÄ