Modulo 18,0 kW -höyrystinkiuas MDS1804GSA

Modulo on kiukaiden uusi musta – tai teräksen harmaa. Innovatiivinen. Muuntautumiskykyinen. Tyylikäs. Modulo-kiuasratkaisu muuntuu moneksi, sopeutuu erilaisiin lauderatkaisuihin ja näyttää parhaat puolensa myös nurkkaan sijoitettuna. Kompaktin Modulon saat avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona, kokonaan linjakkailla teräskyljillä verhoiltuna tai näiden yhdistelmänä. Sen voi varustaa myös lasiseinällä, suojakaiteella ja spa-tunnelmaa tuovalla höyrystimellä. Modulo on maailman suurimman kiuasvalmistajan suunnannäyttäjä ja luovan saunasisustajan valinta.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Muuntautumiskykyinen monitaituri ammattikäyttöön

Modulon saat avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona, kokonaan linjakkailla teräskyljillä verhoiltuna tai näiden yhdistelmänä. Suljetun kyljen etuja ovat pienempi suojaetäisyys ja vesiroiskeiden välttäminen – Modulo onkin unelmakiuas nurkka-asennuksiin.

Modulo on halutessasi myös höyrystimellä varustettu avoimen kivipinnan kiuas. Höyrystin on oikea valinta pehmeistä ja kosteista löylyistä sekä tuoksujen tuomasta tunnelmasta nauttiville.

Kaikki kiukaat voidaan varustaa suojakaiteella ja lasisella suojaseinällä. Lasinen suojaseinä on paitsi tyylikäs, se myös estää löylyvettä roiskumasta kiukaan ympärille.

Helppo asennus ja huolto.
Harvia Modulo -kiukaat ovat helppoja asentaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

Mallissa on osittain avonainen ulkovaippa.

  MDS1804GSA
Väri Teräs
Teho kW 18
Paino kg 52
Syvyys cm 55
Leveys cm 55
Korkeus cm 80,5
Saunan minimikoko m3 20
Saunan maksimikoko m3 28
Saunan minimikorkeus 210
Kivimäärä kg max. 140 (Ø 10-15 cm)
Syvyys cm 55
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N ~
NÄYTÄ LISÄÄ