Modulo 16,6/19,8 kW MDA165GR

Modulo on kiukaiden uusi musta – tai teräksenharmaa. Innovatiivinen. Muuntautumiskykyinen. Tyylikäs. Modulo-kiuasratkaisu muuntuu moneksi, sopeutuu erilaisiin lauderatkaisuihin ja näyttää parhaat puolensa erityisesti vastakkainistuttavien lauteiden yhteydessä. Kompaktin Modulon saat avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona, kokonaan linjakkailla teräskyljillä verhoiltuna tai näiden yhdistelmänä. Sen voi varustaa myös suojakaiteella. Modulo on maailman suurimman kiuasvalmistajan suunnannäyttäjä ja luovan saunasisustajan valinta.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Jykevä ja tyylipuhdas pilarikiuas

Järeärakenteisen korkean Modulon saat avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona tai edestä avoimena pilarina. Korkea malli sopii erityisen hyvin saunoihin, joissa on vastakkainistuttavat lauteet – mutta käyttökohteet eivät suinkaan rajoitu niihin.

Vastukset ovat tavallista järeämmät, minkä ansiosta ne kestävät yhteisö- ja kylpyläkäytön rasituksia poikkeuksellisen hyvin. Kiuas on kytkettävissä joko 16,6 kW tai 19,8 kW tehoiseksi. Harvia Modulo -kiukaat ovat myös helppoja asentaa. Kiukaat voidaan varustaa tyylikkäällä ja jämäkällä suojakaiteella.

Kiukaan etuosan ja oikean kyljen paljas kivipinta on saunan katseen kiinnittäjä. Kiuas sopii erityisesti nurkka-asennuksiin, sillä takaseinän ja vasemman kyljen umpinaiset seinät vaativat avointa kylkeä pienemmät suojaetäisyydet ympärilleen. Kiukaan ulkovaippa on kiiltävä teräs.

  MDA165GR
Väri Musta
Teho kW 16,6/19,8
Paino kg 61
Syvyys cm 45,5
Leveys cm 45,5
Korkeus cm 130
Saunan minimikoko m3 15
Saunan maksimikoko m3 30
Saunan minimikorkeus 210
Kivimäärä kg max. 220 Ø 5-10 cm
Syvyys cm 45,5
NÄYTÄ LISÄÄ