Kivi Finland Edition 9,0 kW digitaalisella ohjauspaneelilla PIL90

Harvia Kivi -sähkökiuas on näyttävä pala luonnon alkuvoimaa. Suomalaisen saunatradition alku ja voima on lähtöisin valtavasta kivikasasta, joka lämmitettiin. Siitä mekin saimme inspiraatiomme. Harvian Kivi-kiuas yhdistää satoja vuosia vanhan perinteen ja uusimman teknologian huippuunsa hiotuksi saunakokemukseksi. Valtavan kivimäärän ja korkean muodon ansiosta löylyn kipakkuutta ja lempeyttä on helppo säädellä heittämällä löylyvettä joko kiukaan kylkeen tai kivipilarin päälle. Alkuvoimainen löylyelämys on KIVIin heiton päässä.

Alkuvoimainen huippukiuas

Harvia Kivi -sähkökiuas on näyttävä pala luonnon alkuvoimaa. Suomalaisen saunatradition alku ja voima on lähtöisin valtavasta kivikasasta, joka lämmitettiin. Siitä mekin saimme inspiraatiomme. Harvian Kivi-kiuas yhdistää satoja vuosia vanhan perinteen ja uusimman teknologian huippuunsa hiotuksi saunakokemukseksi. Valtavan kivimäärän ja korkean muodon ansiosta
löylyn kipakkuutta ja lempeyttä on helppo säädellä heittämällä löylyvettä joko kiukaan kylkeen tai kivipilarin päälle. Alkuvoimainen löylyelämys on KIVIin heiton päässä.

Lattiamallisessa kiukaassa on lähes 100 kg kiuaskiviä, joka on tutkitusti oikea kivimäärä tarjoamaan muhkeat löylyt kohtuullisessa lämpenemisajassa. Kivet ovat kaksiosaisessa, kolmiomaisesti muotoillussa teräskehikossa. Tyylikäs muotoilu antaa tilaa kiven luontaisille vahvuuksille. Harvia Kivi voidaan sijoittaa lähelle lauderakenteita, sillä sen pintalämpö on suhteellisen matala. Kiukaan voi myös upottaa viimeistellysti alalauteeseen lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla.

Harvia Kivi -kiuas (mallit PI70 ja PI90) on varustettu erillisellä, digitaalisella ohjauspaneelilla. Se tekee kiukaan käytöstä erityisen helppoa ja mahdollistaa mm. lämpötilan säätämisen jopa asteen tarkkuudella. Ohjauspaneeli voidaan sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle yhdyskaapelin avulla. Kaapelin pituus on 3 m (optiona 5 tai 10 m).

  • Tyylikkäin design-pilarikiuas perhesaunoihin – ainoa oikea ja alkuperäinen pilarikiuas
  • Erikoismalli 100-vuotiaan Suomen kunniaksi – rajoitettu erä
  • 100 kiloa kiviä on juuri oikea määrä antamaan pehmeät löylyt
  • Erillinen roiskevesitiivis ohjauspaneeli kruunaa helppokäyttöisyyden
  • Sopii erinomaisesti laudeupotuksiin
  PIL90
Väri Kromi
Teho kW 9,00
Paino kg 15
Syvyys cm 37
Leveys cm 37
Korkeus cm 120
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 14
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 100 (Ø 5-10 cm)
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N
Liitäntäkaapeli (mm2) 5 x 2,5
Sulake (A) 3 x 16
Käyttöjännite 1-vaiheinen 230 V 1N
Liitäntäkaapeli (mm2) 3 x 10
Sulake (A) 1 x 40
NÄYTÄ LISÄÄ