HGX 15,0 kW höyrynkehitin HGX15

Harvia HGX –höyrynkehitin on hyvän olon ja rentoutumisen lähde. Luo kylpylätunnelmaa kotiisi ja anna lämpimän höyryn helliä aistejasi unohtamalla hetkeksi arjen kiireet. Harvia HGX on myös luotettava ja varmatoiminen ratkaisu kylpylöihin – asiakkaidesi täydelliseen hellimiseen. Höyrynkehittimen kosketusohjauspaneelilla taiot höyrysaunaan eteerisiä tuoksuja ja tunnelmavalaistuksen. Maailman suurimmaksi kiuasvalmistajaksi yli 60 vuoden aikana kasvanut Harvia luo täydellisiä, juuri sinun toiveidesi kokoisia spa-unelmia. Kietoudu rentouteen.

Rentouttavia hetkiä höyrysaunassa

Harvia HGX on kompakti, mutta tehokas höyrynkehitin yksityis- ja kylpyläkäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet luotettavuus, ongelmaton toiminta ja ennen kaikkea rentouttava höyrysaunakokemus.
Harvia HGX on helppo asentaa. Kompaktin kokonsa vuoksi se voidaan asentaa matalaan tilaan. Harvia HGX- höyrynkehitintä ja sen lisävarusteita ohjataan tyylikkäällä kosketusohjauspaneelilla. Ohjattavia toimintoja ovat höyrynkehitin, tuoksupumppu, höyryhuoneen valaistus ja höyryhuoneen ilmanvaihto.

Tekniset tiedot: Mallit: HGX2, HGX45, HGX60, HGX90, HGX11 ja HGX15. Malli HGX11L on lisätehoyksikkö, joita on mahdollisuus ketjuttaa jopa 3 kpl perusmallin kanssa samalla ohjauspaneelilla käytettäväksi.

hgx_taulukko_fisv

  HGX15
Väri Teräs
Paino kg 9
Syvyys cm 15
Leveys cm 53
Korkeus cm 23
Syvyys cm 15
NÄYTÄ LISÄÄ