HGP 30,0 kW höyrynkehitin HGP30

Harvia HGP –höyrynkehitin on hyvän olon ja rentoutumisen lähde. Höyrytystehonsa ansiosta Harvia HGP soveltuu erityisesti vaativaan kylpyläkäyttöön – tehtävänään luoda täydellisiä kehon ja mielen rentoutumishetkiä asiakkaillesi 24/7. Höyrynkehittimen kosketusohjauspaneelilla loihdit helposti lisätunnelmaa, valaistusta ja tuoksuja höyrysaunaan. Täydellisen höyrysaunakokemuksen takana on Harvian yli 60 vuoden kokemus lämpöteknologiasta hyvinvoinnin lähteenä.

Rentouttavia höyrysaunahetkiä kylpylässä

Harvia HGP on hyvän olon ja rentoutumisen lähde. Anna lämpimän höyryn helliä aistejasi ja unohda hetkeksi kiire ja ajankulu.

Harvia HGP on suunniteltu paljon höyrystystehoa vaativaan kylpyläkäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet luotettavuus, ongelmaton toiminta ja ennen kaikkea rentouttava höyrysaunakokemus.

Harvia HGP on helppo asentaa. Harvia HGP-höyrynkehitintä ja sen lisävarusteita ohjataan tyylikkäällä kosketusohjauspaneelilla. Ohjattavia toimintoja ovat höyrynkehitin, tuoksupumppu, höyryhuoneen valaistus ja höyryhuoneen ilmanvaihto.

Mallit: HGP22 ja HGP30. Malli HGX11L on lisätehoyksikkö, joita on mahdollisuus ketjuttaa jopa 3 kpl perusmallin kanssa samalla ohjauspaneelilla käytettäväksi.

HGP:ssä on sisäänrakennettu automaattinen tyhjennysventtiili. Automaattinen tyhjennysventtiili huuhtelee höyrynkehittimen automaattisesti tietyin väliajoin sekä aina, kun laite kytketään pois päältä. Huuhtelussa poistuu höyrynkehittimeen saostunut kalkki.

HGP:ssä on sisäänrakennettu tuoksupumppu. Tuoksupumpun voi ohjelmoida annostelemaan automaattisesti höyrytuoksua höyryn sekaan. Pumppuun liitettävä höyrytuoksuastia voi olla kooltaan pieni tai suuri.

helix_pro_taulukko_fisv

  HGP30
Väri Teräs
Paino kg 24
Syvyys cm 32
Leveys cm 56
Korkeus cm 49
Syvyys cm 32
NÄYTÄ LISÄÄ