Cilindro Plus

Harvia Cilindro Plus -sähkökiuas on komea ja massiivisen kivimäärän sisältävä pilarikiuas. Aukotetun ulkokuoren ansiosta jokainen löylynheittäjä voi valita haluamansa nautinnon: pehmeät löylyt avoimesta kyljestä kiville tai kipakammat suoraan kivipilarin päältä.

PP70 ja PP90 mallin kiukaat on varustettu valaistuilla käyttökytkimillä ja lapsilukolla. Kiinteä käyttökytkin on alhaalla kiukaan etupuolella. Kytkin tekee kiukaan käytöstä entistäkin kätevämpää ja turvallisempaa. Kytkimen lapsilukko tuo turvallisuutta lapsiperheille ja valaistu käyttökytkin syttyy, kun kiuas on päällä tai ajastettu kytkeytymään päälle.

Kiukaaseen on saatavilla lisävarusteena suojaseinä, jonka ansiosta kiukaan voi tuoda lähemmäs seinää tai lauteita. Suojaseinä myös pitää saunan siistinä kivipölyltä ja suojaa puupintoja vesiroiskeilta. Lisävarusteena kiukaaseen voi hankkia myös tyylikkään suojakaiteen, joka kiinnitetään Cilindro Plus -kiukaaseen huomaamattomilla mutta tukevilla kiinnitysosilla. Suojakaiteeseen on mahdollista lisätä kaidetta kiertävä LED-valonauha, joka tuo saunaan pehmeää valoa.

E-mallin kiukaita (PP70E ja PP90E) ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella, jolloin kiuas soveltuu erinomaisesti alalauteeseen upotettavaksi.

Ohjaustapa Manuaalinen Erillinen ohjauskeskus
Teho 6,8 kW 9,0 kW
Valitse oikea teho
LASKE SAUNASI TILAVUUS

Uusi pilarimallinen sähkökiuas Harvialta, Cilindron uusi sukupolvi

 
Väri
Teho kW
Paino kg
Syvyys cm
Leveys cm
Korkeus cm
Saunan minimikoko m3
Saunan maksimikoko m3
Kivimäärä kg max.
Käyttöjännite 3-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)
Käyttöjännite 1-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)
  • Cilindro Plus
NÄYTÄ LISÄÄ