Cilindro 10,8 kW PC110E

Harvia Cilindro -sähkökiuas tarjoaa huippuluokan löylyt suuriin saunoihin sekä saunoihin, joissa lasipinnat kasvattavat kiuastehovaatimuksia. Komean pilarikiukaan voi upottaa lauteisiin. Aukotettuun, teräksenmustaan tilaihmeseen mahtuu 120 kg kiviä, joista irtoaa suurenmoisen lempeät ja kosteat löylyt tai halutessasi kipakat – sen mukaan, mihin löylyvettä heität. Kun haluat kiukaastasi kaikki tehot irti, valitse Cilindro.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Pilarikiuas – huippuluokan löylyttäjä

Harvia Cilindro on 10,8 kW tehokas pilarikiuas 9-18 m3 saunaan. Kiukaan ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Varustele Cilindro-kiuas erillisellä ohjauskeskuksella.

Tehokkaat pilarikiukaat digitaalisella ohjauspaneelilla
Harvia Cilindro 10,8 kW -sähkökiukaat tarjoavat kunnolla lämpöä ja nautinnollisia löylyjä suurempiin perhesaunoihin sekä saunoihin, joissa suuret lasipinnat kasvattavat kiuastehovaatimusta. Kiukaat ovat paitsi teholtaan, myös ulkomitoiltaan suurempia kuin muut Cilindro-mallit ja ne noudattavat samaa tasapainoista muotokieltä. 120 kiloa kiviä lämpenee kohtuullisessa ajassa ja löylyjen luonne on luonnollisesti upea.

Cilindro E -mallit soveltuvat erinomaisesti lauteisiin upotettaviksi. Uusi upotuskaulus HPC2 toimii lämpösäteilysuojana, minkä ansiosta upotusaukko tehdään vain hieman kiuasta suuremmaksi ja kokonaisuus näyttää tyylikkään yhtenäiseltä.

Cilindro 110E:n ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle.

Kiuas tulee varustella erillisellä ohjauskeskuksella.

  PC110E
Väri Teräs
Teho kW 10,8
Paino kg 13
Syvyys cm 36,5
Leveys cm 36,5
Korkeus cm 107
Saunan minimikoko m3 9
Saunan maksimikoko m3 18
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 120
Syvyys cm 36,5
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N
Liitäntäkaapeli (mm2) 5 x 2,5
Sulake (A) 3 x 16
NÄYTÄ LISÄÄ