50 SL WK500SL

Harvia 50 SL -puukiuas tarjoaa kaksinverroin, suurenmoisia mahdollisuuksia nauttia lämmöstä. Kiuas sijoitetaan saunan puolelle ja puut laitetaan tulipesään seinän toiselta puolelta. Kun yksi ryhmä istuu vielä saunassa, toinen voi jo paistella makkaraa takkatulen loimussa tai ihailla tulen loimua valurautaisen lasiluukun takaa.

Harvia 50 SL on yhteisökiukaiden kuninkaallinen, joka on suunniteltu löylyttämään isojakin ryhmiä samalla kertaa. Mahtava kivimäärä takaa tasaiset löylyt suuressa tilassa. Kiukaan antamissa löylyissä on vanhan ajan henkeä, suomalaista saunaperinnettä. Harvia 50 SL on suunniteltu muun muassa leiri- ja urheilukeskusten ja palvelualan yritysten käyttöön. Kiukaan väri on tyylikäs, grafiitin musta.

Kun vaadit laatua, valitse joukon johtaja – Maailman suurimman kiuasvalmistajan merkkituote.

Yhteisökiukaiden kuningas ja kuningatar

Harvia 50 on yhteisökiukaiden kuningas, joka on suunniteltu löylyttämään isojakin ryhmiä samalla kertaa. Mahtava kivimäärä takaa tasaiset löylyt suuressa tilassa. Kiukaan antamissa löylyissä on vanhan ajan henkeä, oikeaa suomalaista sisua.

Harvia 50 on suunniteltu muun muassa leirikeskusten ja palvelualan yritysten käyttöön. Kiukaan väri on grafiitin musta.

SL-mallisto on tarkoitettu sinulle, joka haluat lämmittää saunasi helposti toisesta huoneesta tai ulkoa käsin. Käyttömukavuutta parantaa myös se, että kiukaan luukun kätisyys on mahdollista vaihtaa oman tarpeen mukaan.

  WK500SL
Väri Musta
Teho kW 40
Paino kg 175
Syvyys cm 71,5 + 19,5
Leveys cm 51
Korkeus cm 105
Saunan minimikoko m3 20
Saunan maksimikoko m3 50
Saunan minimikorkeus 225
Kivimäärä kg max. 120 (Ø 10-15 cm, AC3020)
Tulitilan kansi mm 10
Savuaukon halkaisija mm 140
NÄYTÄ LISÄÄ