20 SL Boiler WK200BSL

Harvia 20 SL Boiler -puukiuas tarjoaa kaksinverroin mahdollisuuksia nauttia lämmöstä – ja lisäksi lämmittää veden kiukaaseen liitetyssä säiliössä. Suurella kivitilalla varustettu kiuas sijoitetaan saunan puolelle ja puut laitetaan tulipesään seinän toiselta puolelta. Kun yksi istuu vielä löylyhuoneessa, toinen voi jo paistella makkaraa takkatulen loimussa tai ihailla liekkien loimua valurautaisen lasiluukun takaa. Monipuolista käyttömukavuutta lisää myös se, että kiukaan luukun kätisyyden voi vaihtaa mieleisekseen. Tutustu ja ihastu – kiukaaseen sekä takkaan.

Kolminkertaista käyttömukavuutta: kiuas, takka ja vedenlämmitys yhdessä.

Harvia 20 Boiler on keskisuurten saunojen väkevien löylyjen lähde. Kiukaassa on suuri kivitila ja teräksinen yläsäleikkö. Valurautaisen lasiluukun läpi tulen loimu luo saunaan lisää tunnelmaa. Jykevä, 10 millimetrin tulikansi takaa kestävyyden. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi savuaukon korkeus on helppo säätää oikealle kohdalle. SL-kiukaat on tarkoitettu sinulle, joka haluat lämmittää saunasi helposti toisesta huoneesta tai ulkoa käsin. Käyttömukavuutta parantaa myös se, että kiukaan luukun kätisyys on mahdollista vaihtaa oman tarpeen mukaan. SL-kiuas antaa mahtavat löylyt pienissä ja keskisuurissa saunoissa.

SL-kiukaassa on tunnelmaa luova lasiluukku. Säädettävät jalat helpottavat asentamista suoraan lattiakallistuksista huolimatta.

Boiler-kiukaat voidaan liittää erilliseen vesisäiliöön.

  WK200BSL
Väri Musta
Teho kW 24,1
Paino kg 75
Syvyys cm 51 + 22
Leveys cm 43
Korkeus cm 76
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 20
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 40
Tulitilan kansi mm 10
Savuaukon halkaisija mm 115