20 Duo WK200SLUX

Harvia 20 Duo -kiuas on ainutlaatuinen ”2in1” ratkaisu, jossa on yhdessä puulämmitteinen KIUAS & TAKKA. Yhdellä lämmittämisellä pääset nauttimaan kahdesta tunnelmasta.
Lämmitä saunasi löylykuntoon – samaan aikaan voit nauttia takkahuoneen puolella miellyttävän takkatulen luomasta tunnelmasta Puulämmitteinen kiuas tuo saunaan perinteisen saunan henkeä ja antaa mahtavat löylyt. Saunan jälkeen voit nautiskella jälkilöylyistä takkahuoneen puolella vaikkapa makkaraa paistaen ja virvokkeista nauttien… ja sitten taas saunomaan. Tyyli on myös Duon vahvuus: Ulkokuori on korkealuokkaista ruostumatonta terästä, kiukaassa on näyttävä ja vahva lasiluukku ja kiuasteknologiasta vastaa maailman suurin kiuasvalmistaja yli 60 vuoden kokemuksella. Duo on enemmän kuin osiensa summa.

Kaksinverroin tunnelmaa

Harvia Duo on puulämmitteisen kiukaan ja takan yhdistelmä. Lämmitä saunasi löylykuntoon – samaan aikaan voit nauttia takkahuoneen puolella miellyttävän takkatulen luomasta tunnelmasta. Duo tuo saunaan perinteisen saunan henkeä ja antaa väkevät löylyt.

Harvia Duo on kestävä käytössä. Kiukaan ulkovaippa on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Kiukaassa on suuri tyylikäs, teräksinen lasiluukku. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

  WK200SLUX
Väri Teräs
Teho kW 24,1
Paino kg 80
Syvyys cm 51 + 28
Leveys cm 43
Korkeus cm 76
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 20
Kivimäärä kg max. 40
Tulitilan kansi mm 10
Savuaukon halkaisija mm 115
NÄYTÄ LISÄÄ