Töihin Harvialle

image description

Nyt etsimme sinua

VIENTIKOORDINAATTORI

Tilaus-toimitusketjumme olennaiseksi lenkiksi ulkomaan toimituksiin liittyviin toimintoihin.

Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylän eteläpuolella Muuramessa, meillä on tytäryhtiöitä kuudessa maassa, tuotantolaitoksia viidessä maassa. Harvian 2018 liikevaihto oli 61,9 miljoonaa euroa, yritysryhmä työllistää noin 400 henkilöä ja yritys on taloudellisesti varsin kannattava. Harvia listautui Helsingin pörssin päälistalle maaliskuussa 2018.

Toimit tiiviissä yhteistyössä vientijohtajan, aluemyyntipäälliköiden ja logistiikan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. tilausten käsittely, toimitusten koordinointi, toimitusasiakirjat, vientidokumentaatio ja laskutus. Haemme vientikoordinaattoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Harvian pääkonttorille Muurameen, noin 20 km etelään Jyväskylän keskustasta.

Sinulta odotamme:

 • Kokemusta vastaavista tehtävistä valmistavasta teollisuudesta.
 • Kokemusta ERP-järjestelmistä ja teollisuusyrityksen tilaus-toimitusprosessista.
 • Kielitaito: vähintään suomi ja vahva englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
 • Organisointikykyä, tarkkuutta ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa.
 • Kykyä toimia monikulttuurisessa työympäristössä.
 • Halua kehittää toimintatapoja ja prosesseja.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Marjo Pihlajamäki, puh. 0207 464 175. Lähetä hakemuksesi 12.7.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Laita mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja lyhyt selostus, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän meille tärkeään tehtävään. Huomaa, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

___________________________________________________________________________________________________

Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla.

Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa.

Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja yritysryhmällä on vientiä lähes kaikkialle maailmaan. Harvialla on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Itävaltalainen Sentiotec GmbH on kuulunut Harvia-ryhmään vuodesta 2016.

___________________________________________________________________________________________________

Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.