Töihin Harvialle

image description

Vuonna 1950 perustettu Harvia on jo maailman suurin kiuasvalmistaja ja Harvia-brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa toimivien ja teknologisesti edistyksellisten tuotteiden suunnittelijana. Kiukaiden lisäksi yhtiö kehittää ja valmistaa kokonaisia saunoja, saunasisustuksia sekä höyry- ja infrapunasaunoja tarvikkeineen. Markkinajohtaja Harvian ikonisia tuotteita viedään jo 67 maahan ja Harvia on lukuisilla markkinoilla toimialansa tunnetuin brändi.

Harvia-ryhmän liikevaihto oli vuonna 2015 noin 47 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 300 sauna- ja spa-alan ammattilaista. Tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Yhtiön pääkonttori ja maailman suurin kiuastehdas sijaitsevat Muuramessa, Keski-Suomessa.


Haussa tekninen dokumentoija

Haemme Harvialle teknistä dokumentoijaa Muurameen.

Tehtävä pitää sisällään asennus- ja käyttöohjeiden tuottamista, tuotteisiin liittyvän tarra-aineiston tuottamista ja päivittämistä sekä pakkauspainatusten tuottamista ja päivittämistä. Tärkeänä osana tehtävään kuuluu myös tiivis yhteistyö painotalojen kanssa sekä teknisten tuotetietojen ylläpito.

Tekninen dokumentoija tulee työskentelemään tuotekehitysosastolla. Lähimpinä työtovereinaan Harvian tuotesuunnittelijat.

Edellytämme sinulta

  • Kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja yksityiskohtien huomioimiseen
  • Erityistä kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
  • Kyky tuottaa tekstiä ja tiivistää monimutkaisetkin asiat käyttäjälle ymmärrettävään muotoon
  • Erinomainen suomen kielen taito ja kyky kommunikoida englanniksi
  • Ohjelmistohallintaa: Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, MS Office (Word, Excel, PowerPoint), Kokemus 3D-mallinnusohjelmista eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa alansa johtavassa yrityksessä

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi StaffPointin sivuilla ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakuaika päättyy: 14.3.2017


Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen harvia@harvia.fi.


Haettava toimi


Koulutus

Peruskoulutus

Ammatillinen koulutus

1.

2.

3.

Aikaisempi työkokemus

1.

2.

3.

4.

5.