Töihin Harvialle

image description

Harvia on maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija. Tapani Harvian vuonna 1950 perustamasta kiuasvalmistajasta on sukupolvien saatossa kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi, jonka teknologisesti edistyksellisiä tuotteita viedään jo yli 80 maahan.

Kannattavan ja kasvavan Harvia-ryhmän liikevaihto oli noin 50 miljoonaa euroa vuonna 2016, ja yhtiö työllistää noin 340 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Maailman suurin kiuastehdas sijaitsee Harvian pääkonttorin yhteydessä Muuramessa, Keski-Suomessa.


Avoimet työpaikat

Vientiassistentti

Nyt rekrytoimme

Vientiassistenttia

tilaus-toimitusketjumme olennaiseksi lenkiksi vastaamaan ulkomaan toimituksiin liittyvien toimintojen kuten dokumenttien ja logistiikan suunnittelusta. Etsimme ensisijaisesti kokenutta viennin ammattilaista, mutta huomioimme myös kokemattomalla profiililla olevia hakemuksia mahdollisiin tulevaisuuden tarpeisiin.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

Monipuolisen toimenkuvan

Tehtävän nimike kansainvälisessä ympäristössä on Export sales, joka tarkoittaa sitä tehtävään sisältyy laaja vastuu koko Harvian tilaus-toimitusprosessin hallinnasta. Tehtävät alkavat ulkomaisten asiakkaidemme tilausten vastaanottamisesta päättyen lähtevän tavaran logistiikan suunnitteluun ja erilaisten tullidokumenttien hallinnointiin.

Kansainvälisen ympäristön

Harvian tuotteita toimitetaan yli 80 maahan, joten tehtävässä pääset työskentelemään monessa maassa toimivien jälleenmyyjiemme kanssa ja hyödyntämään monipuolista kielitaitoasi.

Mahdollisuuden kehittää & kehittyä

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista vientitiimiämme, joka antaa sinulle hyvän tuen tehtävään. Tehtävässä on jatkuvasti monta palloa ilmassa yhtä aikaa, joten aika ei tule käymään pitkäksi. Oman kehittymisen ohella toivoisimme löytävämme tiimin henkilön, jolla olisi myös kyky kehittää ja automatisoida tilaus-toimitusprosessiamme IT-järjestelmiä tai toimintatapoja kehittämällä.

Millaisen henkilön haluamme Harvialle?

Vientimyynnin ammattilaisen

Kokemuksesi viennin parista takaa nopean sisäänpääsyn tehtävään. Toisin sanoen tiedät mitä tarkoittavat sanat huolitsija, incoterms, FCA, DDP tai OVT. Erilaisten tullidokumenttien ja kuljetusjärjestelmien kanssa työskentely on sinulle tuttua.

Tarkan & tehokkaan

Tehtävässä on pitää pystyä organisoimaan useiden asiakkaiden tilauksia yhtä aikaa eteenpäin. Tehokas toimintatapa, näppärät sormet ja tarkka silmä edesauttavat sitä, että tilaukset etenevät toimitusketjussa ajallaan eteenpäin.

Positiivisen asiakaspalvelijan

Vientiassistentin työ on jatkuvaa kanssa käymistä asiakkaiden, tuotannon ja logistiikan osapuolien kanssa ja tämä kaikki täytyy tapahtua positiivisella asenteella koska haluamme Harvialla pitää aina asiakaslupauksemme.

Tiimipelaajan

Tulet työskentelemään osana pientä tiimiä, jossa jokaisella oma omat vastuualueet. Työ vaatii osaltaan siis itsenäistä päätöksentekokykyä, mutta luonnollisesti tiimikaverit tukevat toisiaan vaikeissa paikoissa.

Kielitaitoisen keskisuomalaisen

Englannin kielen sujuva osaaminen on tehtävässä lähtökohta, mutta mikäli sinulta taittuu hyvin esimerkiksi Ruotsi, Venäjä, Ranska tai Saksa niin muista mainita se hakemuksessasi. Työtuolisi sijainti on Harvian pääkonttorilla Muuramessa Jyväskylän kupeessa.

Miksi tähän tehtävään?

Haasteita & mahdollisuuksia suomalaisen brändin kanssa

Mikäli haluat olla viemässä ja valloittamassa maailman Harvian upeilla tuotteilla tämä on sinun työsi. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä arvostetun yrityksen tärkeänä linkkinä myynnin, tuotannon ja viennin parissa.

Tarjoamme valitulle henkilölle kiinteän kuukausipalkan lisäksi haastavan huippuduunin hyvässä porukassa

Lisätiedot

 • Haku on käynnissä osoitteessa www.personnel.fi
 • Hakuaika päättyy 7.1.2018 klo 23.59
 • kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 2/2018. (Alustava haastattelupäivä 11.1.2018)
 • Jätäthän hakemuksesi Personnelin sivuilla olevan lomakkeen kautta – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssäsi mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä.
Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stä näemme kyllä mitä olet tehnyt aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin rekrytointikonsultti
Hannu Järvimäki
hannu.jarvimaki(at)personnel.fi
050 367 0862

Group Controller

Nyt etsimme sinua

Group Controller

Vastaamaan Harvia-konsernin raportointiprosesseista.

Tehtävässäsi vastaat konsernin kuukausiraportoinnista, IFRS-tilinpäätösten ja osavuosikatsausten valmistelusta sekä niihin liittyvien prosessien koordinoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi vastuullesi kuuluvat konsernin budjetointi- ja ennustamisprosessit. Osallistut myös muihin konsernin taloushallinnon tehtäviin kuten raportointiohjeistusten laatimiseen sekä tytäryhtiöiden tilinpäätösprosessien ja veroasioiden tukemiseen.

Sinulta odotetaan

 • Vankkaa käytännön kokemusta laskentatoimen tehtävistä, mielellään kansainvälisestä pörssiyhtiöstä. Sopiva tausta voi olla valmistavassa teollisuudessa, tilintarkastuksessa tai konsultoinnissa.
 • Vahvaa raportointiprosessien ja taloushallinnon järjestelmien osaamista.
 • IFRS-osaamista.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
 • Hyvää englanninkielen taitoa ja MS Office -ohjelmien hyvää osaamista. Muu kielitaito on eduksi.
 • Työskentelytyyliltäsi olet analyyttinen, joustava ja yhteistyökykyinen, tarkka työsi laadusta ja kykenet työskentelemään myös tiukkojen aikataulujen puitteissa.
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Group Controller raportoi konsernin talousjohtajalle. Tehtävän toimipaikka on Harvian pääkonttorissa Muuramessa, noin 20 km etelään Jyväskylän keskustasta.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Ari Vesterinen, puh. 0207 464 026. Lähetä hakemuksesi 21.1.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ari.vesterinen(a)harvia.fi. Laita mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja lyhyt selostus, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän meille tärkeään tehtävään.

Ari Vesterinen
0207 464 026
ari.vesterinen(a)harvia.fi

Tuoteryhmäpäällikkö

Etsimme nyt markkinointitiimimme

Tuoteryhmäpäällikköä

vastaamaan sinulle nimetyn tuoteryhmän kaupallisesta hallinnasta, menestyksestä ja konseptoinnista.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

Laajan & itsenäisen vastuualueen

Tehtävässä tulet vastaamaan sinulle nimetyn tuoteryhmän valikoimasta ja markkinoinnista sekä kaupallistamisesta. Tehtävän vastuualueeseen kuuluu konseptoinnin lisäksi markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus yhdessä muun tiimin, myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Kaupallisia haasteita

Tehtävä on organisaatiossa uusi, joten pääset vaikuttamaan paljon tehtävänkuvan sisältöön omasta osaamisesta riippuen. Olennaista on hahmottaa tuotteiden elinkaarimallia, seurata alan trendejä ja sitä kautta kehittää globaalilla markkinalla kasvavaa ja kaupallisesti kannattavaa tuoteportfoliota Harvia Groupin tuotteille.

Yhden Suomen tunnetuimman brändin rakentamista

Harvia on nimi jonka lähes jokainen osaa yhdistää saunaan. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään brändimme lisäksi itseäsi. Olet mukana yrityksemme innovaatioprosessin kehittämisessä, joten markkinoinnilliset haasteet eivät heti tule loppumaan kesken.

Millaisen henkilön haluamme Harvialle?

Kaupallisen markkinoinnin ammattilaisen

Lähtökohtaisesti sinulla täytyy olla vähintään 5 vuoden kokemus tuoteportfolion, markkinoinnin, myynnin ja erilaisten liiketoimintamallien kanssa toimimisesta. Koulutuksellisesti se tarkoittaa esimerkiksi kauppatieteiden tutkintoa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Harvian myynnin kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti ja olet taitava myymään ja markkinoimaan myös sisäisille sidosryhmille. Tehtävään kuuluu myös aktiivinen yhteistyö kansainvälisten jakelijoiden kanssa, joten englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Saksa, Ruotsi, Venäjä ovat eduksi. Harvian tuotteita myydään yli 80 maassa.

Aktiivinen kehittäjä

Sauna on paljon muutakin kuin kiuas paneloitujen seinien sisällä ja tulevaisuudessa saunomiseen tulee liittymään kokonaisvaltainen rentoutuminen aina muotoilluista lauteista löylytuoksuihin. Tehtäväsi on jatkuvasti kehittää ja uudistaa niin liiketoimintamalleja, tuotteitamme kuin myös ajattelumallia saunomisesta.

Erityisesti saunojen ja saunasisustustuotteiden kehittäminen vaatii visuaalista ja sisustuksellista silmää. Osaat luoda esillepanon myymälään tai verkkokauppaan Harvian brändin mukaisen ilmeen, joka saa ihmiset pysähtymään ja toteamaan: ”Vau, tuon minä haluan!”
Kiinnostus tekniikkaan ja digitaalisuuteen tulee sinulta luonnostaan, sillä saunojen ja kiukaiden monipuolinen varustelu ja ohjausjärjestelmät ovat osa saunomiskokemusta.

Miksi tähän tehtävään?

Haasteita & mahdollisuuksia suomalaisen brändin kanssa

Näitä mahdollisuuksia on harvoin tarjolla, jossa pääset työskentelemään suomalaisen huippubrändin markkinoinnin ja tuoteportfolion kehittämisen parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Mikäli haluat olla viemässä ja valloittamassa maailman Harvian upeilla tuotteilla, niin tämä on sinun työsi.

Lisätiedot
 • Haku on käynnissä osoitteessa www.personnel.fi
 • Hakuaika päättyy 14.1.2018 klo 23.59
 • Kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 3/2018

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssäsi mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä. CV:lläsi voit vakuuttaa meidät myös visuaalisesta silmästäsi.
Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi ja visioihin tulevaisuuden saunoista. CV:stä näemme mitä olet tehnyt aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin Groupin rekrytointikonsultti
Hannu Järvimäki
hannu.jarvimaki(at)personnel.fi
050 367 0862


Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@harvia.fi.

CV (.pdf tai .doc)

Hakemus (.pdf tai .doc)


Suostun henkilötietojeni ja hakemukseni rekisteröimiseen (pakollinen tietojen lähettämistä varten). Rekisteriseloste.