Töihin Harvialle

image description

Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla. Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa. Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja yritysryhmällä on vientiä lähes kaikkialle maailmaan. Harvialla on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Itävaltalainen Sentiotech GmbH on kuulunut Harvia-ryhmään vuodesta 2016.


Levytyökeskuksen käyttäjä

Etsimme Harvia Finland Oy:lle levytyökeskuksen käyttäjää kiuastehtaalle Muurameen vakituiseen työsuhteeseen.

Sopivalla hakijalla on kokemusta levytyökeskuksen käyttämisestä ja asetusten tekemisestä. Edellytämme aiempaa kokemusta levytyökeskusten käytöstä, ja laskemme eduksi kokemuksen ohjelmoinnista ja PrimaPower -merkkisistä levytyökeskuksista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, sesonkeina kolmessa vuorossa. Palkkaus tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: [email protected]


Tervetuloa kesätöihin Harvialle!

Haemme Muurameen Harvian kiuas- ja saunatehtaalle kesätyöntekijöitä. Etsimme joukkoomme alan ammatillisen koulutuksen ja/tai alalta jo työkokemusta omaavia yli 18-vuotiaita osaajia koko kesäksi.
Tarjoamme kesätöitä seuraavasti:
– Kiuastehtaalle tuotannon kokoonpanotöihin, sekä osavalmistukseen särmäys- ja epäkeskopuristintöihin
– Saunatehtaalle puusepän töihin/avustaviin töihin, valmistukseen ja kokoonpanoon sekä jälkikäsittelyyn

Kesätyötä voit hakea alla olevan ”Avoimet hakemukset” -lomakkeen kautta 28.2.2019 mennessä:

Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot koulutuksestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja ajanjakson milloin voisit työskennellä meillä. Kerro myös millaisiin tehtäviin haet.

Vastaamme hakijoille 15.3.2019 mennessä.


Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

CV (.pdf tai .doc)

Hakemus (.pdf tai .doc)


Suostun henkilötietojeni ja hakemukseni rekisteröimiseen (pakollinen tietojen lähettämistä varten). Rekisteriseloste.