Harvia SmartFold

Harvia SmartFold -kokoontaittuva kylpyhuonesauna on innovatiivinen, uuden aikakauden tilaihme, joka on palkittu Suomessa ja maailmalla. Harvian SmartFold säästää lattiatilaa jopa useita neliömetrejä verrattuna tavallisiin kylpyhuonesaunoihin. SmartFold on todellinen elämänkaarisauna, joka sopii kaikkiin elämänvaiheisiin vauvaperheestä vaariin ja sinkusta senioriin. SmartFold helpottaa perheen arkea, kun ylimääräisiä neliöitä voi käyttää vaikkapa kodinhoitotilana.

Palkitse itsesi – valitse älykkäästi palkittua Harvia-laatua – yli 60 vuoden kokemuksella.

#HARVIASMARTFOLD

image description

Palkittu Suomessa & maailmalla

Harvia SmartFold on saanut FinnBuild Highlights kunniamaininnan FinnBuild 1.-3.10.2014 -messuilla, sekä Euroopan suurin uima-allas- ja kylpyläalan lehti Schwimmbad & Sauna palkitsi

Harvia SmartFold -saunan joka toinen vuosi järjestettävässä Golden Wave -gaalassa. Kokoontaittuva SmartFold-kylpyhuonesauna nappasi arvostetun innovaatiopalkinnon saunojen, infrasaunojen ja höyrysaunojen laajassa kategoriassa.

Palkittua älyä: kokoontaittuva kylpyhuonesauna

image description

KAIKILLE KÄYTTÄJILLE ESTEETÖN SAUNA.

Esteettömyys palvelee seniorikäyttäjiä, kun lauteet jätetään yläasentoon, saunaan pääsee pyörätuolilla.

Ja jos saunan lauteille kiipeäminen tuottaa vaikeuksia, SmartFold-saunan ylälauteen voi jättää ylös ja nauttia lämmöstä alalauteella, sillä kiuas lämmittää saunojia lattiatasolta asti.

image description

NOPEA ASENNUS:

Selkeistä elementeistä koostuva kylpyhuonesauna on asennettavissa nopeasti ja siksi kustannustehokkaasti. Kylpyhuonesauna toimitetaan aina asennusvalmiina pakettina. Työläitä sähkötöitä ei tarvita – sauna saa sähkönsä kylpyhuoneen maadoitetusta 16A-pistorasiasta. Sähkönkulutus on samaa luokkaa kuin pesukoneella.

image description

KYLPYHUONESAUNA NOSTAA ASUNTOSI ARVOA

Kylpyhuonesaunoja asennetaan yhä useammin uudiskohteisiin. Edut ovat selvät: rakentaja säästää tilaa, aikaa ja rahaa.

image description

Harvia SmartFold

Ota kylpyhuoneen neliöt tehokäyttöön! Harvian uusi kokoontaittuva ja muunneltava kylpyhuonesauna SmartFold käyttää lattiatilaa vain tarpeen mukaan. SmartFold on todellinen elämänkaarisauna, joka sopii kaikille käyttäjille, kaikkiin elämänvaiheisiin.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
image description

HARVIA KYLPYHUONESAUNAT

Tutustu myös Harvian muihin kylpyhuonesaunamalleihin.

Tutustu mallistoon

Minkälainen on sinun unelmiesi sauna tai spa?

Harvia tarjoaa kokonaisratkaisut pieniin ja suuriin tarpeisiin, remontoijalle ja rakentajalle, yhdelle ihmiselle ja yrityksille – kotimaassaan Suomessa sekä kaikissa maailman saunakulttuureissa lähes 70 vuoden kokemuksella.