Rentouttavimmat joululahjavinkit

Olemme laatineet vuoden rentouttavimman joululahjalistan. Listalta löytyy rentouttavia hetkiä tulevalle vuodelle niin saunatarvikkeiden kuin kokonaisen pihasaunan muodossa. Tutustu lahjalistaan myös Harvian Pinterest-profiilissa.

Legend saunatarvikkeet

Uutuustarvikkeet ovat mainio lahja erityisesti Legend-kiukaan omistajalle. Rustiikkiset tarvikkeet tuovat särmää myös kaupunkikodin saunaan. Jämäkän tuntuiset saunatarvikkeet kestävät aikaa myös muotoilunsa puolesta. Saunatarvikkeissa yhdistyvät vahva teräs sekä lämmin puu. Puinen kädensija kiulussa, löylykauhassa sekä puunkantotelineessä tuntuu miellyttävältä, puu ei kuumene saunan lämmössä. Legend-tarvikkeet valmistetaan Suomessa käsityönä, aivan kuten Legend-kiukaat. Tyylikkäitä tarvikkeita sopii esitellä suomalaisen designin ja käsityön ystävälle.

Valikoimaan voi tutustua myös osoitteessa harvia.fi/legend.

joulu_legend_pos-6

Kääri Legend-puunkantoteline pakettiin hänelle, joka kantaa polttopuut saunaan mitä omituisimmilla viritelmillä. Legend-löylykauha sopii hänelle, joka tahtoo heittää runsaat löylyt saunassa. Suuren löylykauhan kaveriksi sopii suuri kiulu. Legend-kiuluun mahtuu jopa 8 litraa vettä.

Rustiikkiset Legend-saunatarvikkeet ovat kunnianosoitus Harvian tarinalle. Harvian perustaja, Tapani Harvia, keksi elämäntehtävänsä saunan lauteilla selvittyään juuri lentokoneonnettomuudesta. Uudessa Legend-saunatarvikevalikoimassa toistuu lentokoneista tuttu pyöreä muotoilu ja metalliniitit.

Solide-pihasauna lupaa rentouttavamman uuden vuoden

Pihasauna kruunaa loma-asunnon pihan ja tuo mökkikauden rentouden kaupunkiin. Tyylikäs Solide sopii moderniinkin asuinalueeseen. Mustat yksityiskohdat luovat ryhtiä vaaleasta kuusipuusta tehtyyn pihasaunaan. Solide tarjoaa mahtavan joulusaunaelämyksen, kun sen saunatuvan lämmössä voi jatkaa joulupukin odottelua. Solide-laudemalli on saatavana myös mittatilaus työnä kaiken kokoisiin saunoihin. Kodin kylpyläosaston voi viimeistellä myös Solide-sisäsaunalla.

solideoutdoor