Osallistu ja voita

Viimeistele mökkikesäsi osallistumalla Facebookissa kilpailuun
ja voita Buster X-vene käyttöösi.

Voiko olla sattumaa, että maailman onnellisin kansa asuu maailman saunatiheimmässä maassa? Valontäyteinen kesämme ja iltaisin lämpenevät mökkisaunamme täytyvät olla syynä suomalaisten onnellisuuteen. Mökkisaunojen lisäksi maamme on tunnettu miljoonista järvistä. Siksi useimmilla kesäloman viettoon kuuluu kesälöylyjen lisäksi moottoriveneellä huristelu ja kalojen narraus. Tiedätkö mitään parempaa?

Onnellisen kesän resepti löytyy siis pehmeistä kesälöylyistä ja tasaisesta moottoriveneen kyydistä. Tälle sivulle olemme koonneet tärkeimmät elementit onnellisen kesän rakentamiseen.

Pehmeitä kesälöylyjä!

image description

Vinkit pehmeisiin kesälöylyihin löydät Facebookista

Suomalainen kesäsauna yhdistää maan, ilman, tulen ja veden - luonnon klassiset elementit. Osallistu kesäsaunomisen keskusteluun Facebookissamme ja voit voittaa Buster X-veneen käyttöösi. Osallistuminen on paitsi vaivatonta, myös hauskaa. Lämpimästi tervetuloa löytämään oman tapasi nauttia kesäsaunomisesta.

Pyydä myös ystäväsi mukaan - onhan sekä saunailta että veneretki paljon hauskempi hyvässä seurassa!

Osallistu Facebookissa
image description

Kesän onnellisin kilpailu Harvialla

Pääset osallistumaan Harvian kesäsaunomisen kilpailuun kommentoimalla Harvian Facebookissa kilpailukysymyksiin. Samalla rakennamme yhdessä unelmien mökkikesää. Voit osallistua kilpailuun niin monella kommentilla, kuin tahdot.

Tutustuthan kilpailun sääntöihin, ennen kuin hyppäät veneeseemme.

Tutustu kilpailun sääntöihin

Pehmeät kesälöylyt Harvialta

Kesän parhaisiin hetkiin kuuluu puulämmitteisen kiukaan pehmeät löylyt.

Jos mökkisaunasi on tänä kesänä pienen ehostuksen tai suuren remontin kohteena, löydät apua ja ideoita haasteeseesi sivuiltamme. Tutustu asiantuntijoidemme ohjeisiin ja onnistu unelmiesi mökkisaunan rakentamisessa. Vinkkien lisäksi löydät Harvian reseptin unohtumattoman mökkikesän viettoon ja kesäsaunomisesta nauttimiseen.

Kipin kapin lauteille ja kesälöylyistä nauttimaan!

image description

Sauna kuntoon, mökkikausi käyntiin

Ilmat lämpenevät ja mökkikausi häämöttää. Moni haaveilee jo siitä ensimmäisestä sihahduksesta, joka kiuaskivistä kuuluu, kun mökin kaikkein pyhin otetaan käyttöön. Sitä ennen kannattaa kuitenkin katsastaa, että kiuas on kunnossa.

Starttaa mökkikautesi
image description

Se helpompi saunaremontti

Mökkisauna voi olla tunnelmallinen ja rakas, mutta vuosien mittaan käytön jäljet alkavat näkyä. Jos kiuas ja löylyhuone ovat muuten toimivat, mitäpä jos uudistaisit lauteet ja paneelit?

Muistilista saunaremonttiin

Kesän kiuasklassikot

Puulämmitteinen sauna tuo suomalaisen saunakulttuurin aidoimmillaan nautittavaksesi. Harvia yhdistää puulämmitteisen kiukaan miellyttävän löylyn kokonaisvaltaiseen tinkimättömään saunaosaamiseen ja uudenaikaiseen designiin, joka kattaa koko saunasi. Harvia tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puulämmitteiseen saunaan.

Tutustu kesän kiuasklassikkoihin ja löydä suosikkisi!

On kiukaita ja on
Legend

Käsintehty Harvian pajamestarin taidonnäyte
Mahtava kivimäärä tarjoaa pehmeät
ja kosteat löylyt
Lasiluukun takana loimuava tuli täydentää saunakokemuksesi

Grafiitin musta ja
teräksen komea

Kiukaat, jotka kestävät sekä katseita että aikaa
Näyttävä, valurautainen lasiluukku
Saatavana myös vesisäiliömalleina

Suomen suosituimmat mökkikiukaat

Kestävä, aito harvialainen peruskiuasperhe
Elävä tuli luo tunnelmaa suuren lasiluukun läpi
Saatavana myös vesisäiliömalleina