Tyylikästä & digitaalista ohjausta

Harvian ohjauskeskukset tekevät saunomisesta – ja etenkin sen valmistelusta – todella rentouttavaa. Harvian monipuolisesta ohjauskeskusmallistosta on varaa valita juuri omaan tarpeeseen sopivin: luotettavista, käsikäyttöisestä yhden kiukaan perusohjaimesta uuden ajan digitaaliseen ohjaimeen, jolla hoitelet kaikkia kohteen sähköistettyjä toimintoja – tuuletusta ja valaisua myöden. Ja lämpötilan säädöt – jopa asteen tarkkuudella – sopivaksi juuri sinulle, tai isommallekin saunojaryhmälle, tasan sovitulla kellonlyömällä.

Maailman suurin kiuasvalmistaja hoitaa teknologian – nauti sinä valmiista saunaelämyksestä.

image description

Ohjauskeskus - miksi?

1. Ohjauskeskus on yksi kiukaan turvalliseen käyttöön vaikuttava tekijä: kiukaan päälle ja pois kytkentä tapahtuu ohjauskeskuksen kautta, jolloin esim. perheen pienimmät eivät pääse kääntämään kiukaan valitsimia valvomatta.
2. Monipuoliset toiminnot ja ohjaus sähkökiukaalle.
3. Soveltuu sekä perhesaunaan että julkisten tilojen saunoihin.
4. Mahdollistaa viimeistellyt laudeupotukset.
image description

Ohjauskeskus tekee saunomisesta helpompaa & turvallisempaa

Ohjausyksikön sijainnilla voit vaikuttaa helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Useat ohjausyksiköt sisältävät hyviä turvatoimintoja, kuten esim. lapsilukon, saunan lämpötilan graafisen näytön, lämpötilan säädön, päälläoloajan rajoittamisen ja virheilmoitukset.
image description

Ohjauskeskus mahdollistaa saunan helpon päivittämisen

Monipuolinen käyttö ja taloautomaatioon liittäminen mahdollistavat eri tilanteisiin soveltuvan käytön, kuten etäkäytön ja erilliset turvalaitteet, kuten ovikytkimet ja kiukaan lisäturvalaitteet. Voit tulevaisuudessa vaihtaa myös pelkän kiukaan eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjauskeskusta. Ohjauskeskukselle on hyvä huomioida vähintään optio jo suunnitteluvaiheessa (kaapelivedot), mikä mahdollistaa ohjauskeskuksen asentamisen ja käytön myöhemmin.

Usein kysytyt kysymykset

Nämä ohjeet täydentävät tuotteen mukana toimitettuja asennus- ja käyttöohjeita. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennustyön aloittamista.

 

 

Kysymykset ja vastaukset

Minkä ohjauskeskuksen valitsen?

Ulkoiset ohjauskeskukset ovat välttämättömiä laitos- ja yhteisökäytössä suurten kiukaiden kumppaneina, mutta ne soveltuvat hyvin myös kotikäyttöön, kunhan niiden vaatimat sähkö- ja anturikaapeloinnit tulee huomioitua jo saunatiloja suunniteltaessa.

image description

Jokaiselle kiukaalle löytyy sopiva ohjauskeskus

Harvian ohjauskeskukset ovat yhteensopivia erittäin monien sähkölämmitteisten kiukaiden kanssa. Laatimastamme yhteensopivuustaulukosta löydät Harvia-kiukaallesi sopivimman ohjauskeskuksen.

Kiukaat & ohjauskeskukset