HARVIA FINLAND 100 – JUHLAVUODEN DESIGN-MALLISTO

Ensimmäinen suomalainen sauna, noin 10 000 vuotta sitten, oli maahan kaivettu kuoppa, jonka pohjalla oli kuumennettu kivikasa. Sitten syntyi Suomi, Tapani Harvia ja menestyskertomus suomalaisesta saunaosaamisesta. Tervetuloa nauttimaan uusimman teknologian design-kiukaistamme ja heittämään ne parhaat löylyt 100-vuotiaan Suomemme kunniaksi!

image description

HARVIA KIVI FINLAND EDITION –DESIGN-KIUAS

Digitaalisella ohjauspaneelilla ja juhlavuoden erikoislogolla. Rajoitettu erä.
Harvia Kivi Finland Edition -sähkökiuas on näyttävä pala luonnon alkuvoimaa ja suomalaista designia. Suomalaisen saunatradition alku ja voima on lähtöisin valtavasta kivikasasta, joka lämmitettiin kuumaksi. Siitä mekin saimme inspiraatiomme. Harvian Kivi-designkiuas yhdistää satoja vuosia vanhan perinteen ja uusimman teknologian huippuunsa hiotuksi saunakokemukseksi.
Juhlavan kivimäärän (100 kg) ja jylhän muodon ansiosta löylyn kipakkuutta ja lempeyttä on helppo säädellä heittämällä löylyvettä joko kiukaan kylkeen tai kivipilarin päälle. Alkuvoimainen löylyelämys on KIVIin heiton päässä. Eläköön suomalainen sauna seuraavatkin sadat sekä tuhannet vuodet.
Tutustu juhlamalleihin lähimmän Harvia-jälleenmyyjän luona.

TUOTETIEDOT
image description

HARVIA FINLAND –DESIGN-KIUAS. NUMEROITU ERIKOISERÄ

Puulämmitteinen kiuas erikoislogolla ja suomalaisen saunaisännän komeimmilla löylyillä
  Erikoislogolla varustettu juhlavuoden Harvia Finland on järeätekoinen ja viimeistelty puulämmitteinen kiuas keskikokoisiin ja suuriin saunoihin. Valurautaisen lasiluukun takana loimuava tuli luo saunaan perinteistä tunnelmaa. Markkinoiden laadukkain puulämmitteinen kiuas, jonka luonnollisissa löylyissä kelpaa saunoa juhlavuodesta toiseen. Grafiitin musta tyyliniekka kestää sekä katseita että aikaa.
  Tutustu juhlamalleihin lähimmän Harvia-jälleenmyyjän luona.

TUOTETIEDOT
image description

DESIGN FROM HARVIA, FINLAND, MUURAME

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt helmikuussa 2017 arvostetun Design from Finland –merkin käyttöoikeuden Harvian kiukaille ja saunatarvikkeille. Ostamalla Harvian design-kiukaan, edistät suomalaisen työn arvostusta ja menestystä – ja saat käyttöösi huippulaadukkaan kiukaan.

Harvia on kasvanut Tapani Harvian vuonna 1950 perustamasta pienestä Taidetakomosta maailman johtavaksi kiuas- ja saunavalmistajaksi. Suomalainen työnjälki ja kansainvälisen vertailun kestävä design ovat tänäänkin Harvialle kunnia-asia.

LUO JUHLAVUODEN DESIGN-KIUKAAN YMPÄRILLE
TYYLIISI SOPIVA SAUNASISUSTUS

Saat Harvian korkealaatuiset tuotteet, esteettisen muotoilun ja rakentamisen helppouden samassa paketissa, yhdeltä toimittajalta – lähes 70 vuoden kokemuksella. Tutustu valmiisiin laudemalleihimme, kuten Solide, Ventura ja Solar. Suunnittelun voit tehdä joko omatoimisesti Harvia Sauna Designerin avulla tai kääntyä idearikkaiden saunasuunnittelijoidemme puoleen.

image description

Tyylipuhdas Solide

Kuusipuun kaunis vaaleus plus mustan moderni häivähdys
Solide-laudepaketti on tyylitietoisen, suomalaisen design-kiukaan omistajan, valinta. Solide-lauteiden idea on lähtöisin Harvian tehtaan johtajan, Vesa Vehmaan, suunnittelemasta, innovatiivisesta ja palkitusta Solide-valmissaunasta. Lauteissa toistuu vaalean kuusipuun ja mustan värin sävykäs yhdistelmä.

Laudevaihtoehtoina ovat sekä yhtenäinen laudepenkki että yhden istuttavat saunaistuimet, joita on helppo siirtää. Halutessasi teemme sinulle veloituksetta yksilöllisen, omaan saunatilaasi mittatilaustyönä sopivan lauderatkaisun.

LUE LISÄÄ
image description

Aurinkoinen Solar

Saunasisustus – lämmin kuin auringonsäteet
Harvia Solar -saunasisustusmallin idea on säteittäinen kulmamoduuli, joka luo aurinkoisen tunnelman saunaasi. Lauteiden etureunaa ja selkänojia ryhdittää tyylikkäänä yksityiskohtana kapea musta raita. Laudemateriaaliksi on mahdollista valita kullankellertävä abachi, punaruskea tervaleppä, vaalea haapa tai tumma, lämpökäsitelty haapa. Upota komea Harvia Kivi Finland -kiuas Solar-lauteisiin ja pääset auringon syleilyyn – nauttimaan lämmöstä Solar-saunaasi.

LUE LISÄÄ
image description

Uniikki Ventura

Muotoilun mukavuutta ja näyttävyyttä saunaasi
Harvia Ventura -laudemallit luovat uudenlaista saunasisustuksen luksusta yhdessä suomalaisen design-kiukaan kanssa. Venturan lauteet ja selkänojat yhdistyvät toisiinsa lempeälinjaisesti ja lauteiden väliin jäävät urat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät sekä käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Ventura-lauteilla voit unohtaa täydellisesti kaiken kiireen ja keskittyä oleelliseen – juhlakiukaan lempeästä lämmöstä nauttimiseen – ja uusien lauteidesi ihasteluun.

LUE LISÄÄ