Viimeisteltyä saunamuotoilua & uusimpia sisustustrendejä

Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018 on esillä monipuolinen kokonaisuus Harvian sauna- ja spatuotteita. Kohteet esittelevät uusinta teknologiaa ja muotoilua moderniin saunaan sekä vaihtoehtoja perinteisen saunan ystäville.

Kotimaisen Harvian saunaratkaisuja esitellään viidessä Porin Asuntomessujen kohteessa. Messukävijät pääsevät tuttujen sähkökiukaiden ohella tutustumaan uusiin saunavaihtoehtoihin, kuten infrapunalämmön ja perinteiset löylyt yhdistävään hybridisaunaan sekä kosteat löylyt takaavaan höyrystinkiukaaseen.

image description

Löydä Harvian asuntomessukohteet ja inspiroidu

Erilaiset saunatyylit ja ihanat sisustusideat hurmaavat Porin Asuntomessuilla heinäkuusta elokuuhun. Kierrä upeat saunakohteemme ja kerää ideat talteen omaa sisustusurakkaasi varten. Löydät tiesi pehmeimpien löylyjen pariin helposti messukarttamme avulla.

Lataa kohdekartta
image description

Kohde 18. Kotoisa

Solide-laudepaketti ja Modulo-kiuas viimeistelevät modernin kodin saunaosaston. Solide-lauteissa vaalean puun ja mustan rungon yhdistelmä tuo kontrasteja ja ilmettä uuden talon saunaosastolle. Lauteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kosteudenkestävästä GLT-kuusesta. Kiukaaksi kohteeseen on valittu tyylikäs Modulo-kiuas.

Linjakkaan moderni sisäsauna
image description

Kohde 23. Luoto

Kohteeseen on valittu kaksi Harvian saunakokonaisuutta vastaamaan arjen erilaisiin saunomistarpeisiin. Päärakennukseen on valittu juuri markkinoille tullut Harvian hybridisauna kokonaisuus, joka mahdollistaa perinteisen ja infrapunasaunan yhdistämisen samaan tilaan.

Sisäsaunan lisäksi asukas on halunnut kohteeseen oman rentoutumisvyöhykkeen ja pihasaunan. Harvian Solide-ulkosaunassa yhdistyy suomalainen saunaperinne ja moderni skandinaavinen muotoilu.

Hybridi-sisäsauna ja Solide-pihasauna
image description

Kohde 25. Koneistajankatu 2.

Ventura-lauteet & Globe-pallokiuas tuovat pyöreän pehmeitä muotoja omakotitalon saunatilaan. Venturan uniikki muotoilu ja kestävä puulaatu tekee lauderatkaisusta ihanteellisen moderniin kotikylpylään. Pyöreitä muotoja korostaa Harvian design-kiuas Globe. Lauteisiin upotettua Globe-kiuas näyttää leijuvan vaaleiden Ventura-penkkien yllä.

Pyöreän täydellinen sauna
image description

Kohteet 11. Talo Luvia & 27. Solid House Kodit

Talo Luvian ja Solid House Kodit saunoihin on valittu kiukaaksi aina valmis Forte. Innovatiivisessa varaavassa sähkökiukaassa yhdistyy huippuluokan teknologia ja upea muotoilu. Aina Valmis Forte tarjoaa kädenkäänteessä täydellisen rentoutumishetken keskellä elämän kiireitä ja sopii erityisen hyvin usein saunovalle.

Aina valmis löylyihin

Aloita oman unelmiesi saunan suunnittelu jo tänään!

Voit luoda oman unelmiesi saunan vaivattomasti verkossa käyttäen Harvian saunasuunnitteluohjelmaa. Harvia Sauna Designer opastaa sinua saunasuunnitteluprojektin läpi tarjoten ratkaisuja teknisissä haasteissa ja tarjoten inspiroivia vaihtoehtoja saunasisustamiseen. Valmis saunasuunnitelmasi lähetetään Harvian ammattitaitoisille saunasuunnittelijoille, jotka tarkastavat suunnitelmasi. Ota palvelu tehokäyttöön osoitteessa saunadesigner.harvia.fi.

Näin se onnistuu!

Aloita suunnittelu Harvia Sauna Designerilla.
Lähetä suunnitelmasi meille. Suunnitelman ei tarvitse olla täydellinen, voimme hioa sen timantiksi yhdessä.
Saat suunnitelmaan pohjautuvan tarjouksen.
Valmistamme sisustusratkaisun ja toimitamme sen.

 

image description

Suunnittele unelmiesi sauna

Harvia sauna Designerilla voit tutkia saunasisustusvaihtoehtoja tai kokeilla eilaisia ratkaisumalleja - valikoimaa riittää. Voit myös hyödyntää suunnitteluosaamistamme jättämällä meille tarjouspyynnön.

Harvia Sauna Designer

Suosituimmat asuntomessukohteiden tuotteet

Saunaratkaisujamme esitellään viidessä Porin Asuntomessujen kohteessa. Messukävijät pääsevät tuttujen sähkökiukaiden ohella tutustumaan uusiin saunavaihtoehtoihin, kuten infrapunalämmön ja perinteiset löylyt yhdistävään hybridisaunaan sekä kosteat löylyt takaavaan höyrystinkiukaaseen.

Ihastuitko näkemääsi? Löydät täältä asuntomessujen suosituimmat saunomisen tuotteet.

Forte

Koe rentoutumisen uusi aikakäsite

Globe

Maailmanluokan innovaatio: pallokiuas

Modulo

Luovan sisustajan valinta suurehkoon saunaan