Ylellisiä hetkiä veden hellässä huomassa

Lisää luksusta jokaiseen käyntiin

Innovatiivinen Spa Modules -konsepti tekee mahdolliseksi toteuttaa ylelliset allasalueet ja tyylikkäät suihkutilat ennen näkemättömän helposti ja nopeasti. Muotoilusta tai yksilöllisyydestä tinkimättä. Olipa piirustuspöydälläsi sitten valtava uima-allasosasto tai boutique-hotellin pesutilat, käänny Harvian puoleen. Meiltä saat apua, palvelua ja parhaat tuotteet kaikkiin kylpylämaailman märkätiloihin.

image description

Spa Modules -altaat

Miksi tyytyä tylsään suorakaiteeseen, kun voit suunnitella altaan tai ammeen muodon mielesi mukaan. Spa Modules -altaissa vain mielikuvitus on rajana. Eikä asennuskaan aiheuta päänvaivaa.

image description

Spa Modules -suihkut

Enemmän valinnanvaraa suihkukoppien muodoille ja sijoittelulle. Voimme toteuttaa Spa Modules –moduuleista täsmälleen haluamasi näköisen ja kokoisen ratkaisun. Spa Modules -rakenteet toimitetaan kokonaispakettina paikalle, ja niiden asennus sujuu hetkessä. Sen jälkeen tehtäväksi jää vain vesieristys sekä pintamateriaalin valinta ja laatoitus.

Spa Modules Circle
Spa Modules Shower
Spa Modules Tulipe
image description

Spa Modules -kalusteet

Ylellisyys jatkuu kalusteissa, joiden muotoilu tekee lepohetkestä täydellisen. Spa Modules –kalustemallistoon kuuluu paljon erilaisia tuoleja ja penkkejä, joiden vedenkesto-ominaisuudet ja design ovat huippuluokkaa. Kalusta allasalue tai odotustila, sisällä tai ulkona valmiilla kalusteilla tai suunnitellaan kohteeseesi aivan oma malli.

LUE LISÄÄ

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin