Kuvittele jokin muoto, Spa Modules toteuttaa sen

Harvia Spa Modules concept

Harvia Spa Modules koostuu asennusvalmiista moduuleista, joilla saat täsmälleen sellaisen suihkutilan, altaan, muun rakenteen tai kalusteen kuin tarvitset. Valitse tuotteet valmiista mallistostamme tai teetä meillä oma designisi. Eikä spa-rakenteiden ja kalusteiden asennus ole koskaan ennen ollut näin helppoa ja nopeaa.

image description

Kohteeseesi suunniteltu

Räätälöidään yhdessä kokonaisuus, joka vastaa mahdollisimman hyvin visiotasi projektiisi kuuluvasta spa-osastosta. Olipa tila pieni tai suuri, remontoitavassa tai uudisrakennuksessa, Harvian kokemuksella ja Spa Modules -konseptilla onnistut varmasti. Spa Modules -materiaalista saat aina haluamasi kokoisen ja näköisen rakenteen tai kalusteen. Modulaariset osat on helppo asentaa ilman erityistyökaluja tai -osaamista ennätysajassa.

image description

Unelmamateriaali spa-miljööseen

Spa Modulseissa käytettävä suulakepuristettu XPS-polystyreeni on samalla kertaa erittäin lujaa ja kevyttä. Käytännössä täydellisesti vettä eristävänä Spa Modules -tuotteet soveltuvat loistavasti kylpylän märkätiloihin, mutta mikset sisustaisi niillä myös kuivia sisätiloja ja ulkoalueita?

image description

Vain mielikuvitus rajana

Spa Modules –tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä ja monipuolisia. Ne voidaan valmistaa lähes mihin tahansa kokoon ja malliin. Kalusta allasalue ylellisillä lepotuoleilla tai rakenna höyryhuone valmiista moduuleista. Näillä rakenteilla ja kalusteilla lisäät kohteesi viihtyvyyttä ja nostat sen arvoa kylpylävieraiden silmissä.

image description

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin