Aito saunakokemus on syntyisin Suomesta

Maailmankuuluja saunoja vuodesta 1950

Harvia on maailman suurin kiuasvalmistaja, jolla on saunaosaamista yli 60 vuodelta. Meiltä saat kuitenkin paljon enemmän kuin vain parhaat mahdolliset kiukaat. Miltä haluat kohteeseesi tulevien saunojen näyttävän ja tuntuvan? Kerro se meille niin luodaan yhdessä kohteeseesi parhaiten sopiva kokonaisratkaisu. Harvia Sauna & Spa -ammattilaiset toteuttavat visiosi pienintä yksityiskohtaa myöten.

image description

Harvia-kiukaat

Valittavanasi on lukuisia muotoilultaan ja käytöltään erilaisia kiuasmalleja, joihin saat erilaisia kaiteita, suojaseiniä ja muita varusteita. Monipuolisilla ohjauskeskuksilla tehostetaan käytettävyyttä ja helpotetaan toimintojen hallintaa. Nekin saat luonnollisesti Harvialta.

Virta Pro-mallisto
Modulo-mallisto
Profi-mallisto
Club-mallisto
Legend-mallisto
Elegance-mallisto
Cilindro Pro-mallisto
Senator-mallisto
image description

Sentio by Harvia -kiukaat

Sentio By Harvia -kiukaissa yhdistyvät design ja toiminnallisuus ainutlaatuisella tavalla. Tekniikan ja muotoilun tuomia etuja ovat mm. turvallisuutta lisäävä kolmikuoriteknolgia, nopea lämmitys, helppo huollettavuus ja vapaa sijoitettavuus. Kysy ammattikäyttöön suunniteltuja mallejamme: Concept R ja Qube.

image description

Ohjauskeskukset

Sujuva käytettävyys on avainasia ammattikiukaiden valinnassa. Harvian ohjauskeskuksilla kiukaiden kytkeminen ja hallinta on helppoa, turvallista ja varmatoimista. Niillä säästetään henkilökunnan aikaa ja pidetään saunojat tyytyväisinä. Ohjauskeskukseen voidaan liittää myös muita toimintoja, kysy lisää!

LUE LISÄÄ
image description

Saunamallit

Valmis saunapaketti on nopea tapa varustaa kylpylä, hotelli tai kuntosali aidolla saunalla. Nopeimmillaan sauna on käyttökunnossa 24 tuntia toimituksesta. Harvialla on useita erilaisia sisätiloihin sijoitettavia valmiita saunapaketteja, kylpyhuonesaunoja sekä pihasaunoja.

LUE LISÄÄ
image description

Saunan viimeistelyyn

Harvia-alumiinikarmiovi on loistava valinta saunaan tai höyryhuoneeseen. Se kestää uuden veroisena niin kuumuudessa kuin kosteudessakin. Tiiviste pitää höyryn tai lämmön sisällä, mikä takaa hyvän löylykokemuksen ja säästää energiakustannuksia. Hanki myös kiukaan yhteyteen Autodose-löylyautomaatti, se vapauttaa saunassa olijat nauttimaan olostaan. Ammattimyyjämme kertovat mielellään lisää myös muista saunavarusteistamme.

Tutustu alumiinikarmioveen
Tutustu löylyautomaattiin

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin