Saunan henki syntyy puun ja muodon liitosta

Suomalaista osaamista muotoilussa ja puunkäsittelyssä

Modernia ja pelkistettyä vai pyöreitä muotoja ja koristeellisia yksityiskohtia? Aidon puun luonnollisuutta vai yksilöllisesti valittu värimaailma? Harvian lukuisista laudemalleista ja paneelivaihtoehdoista löydät varmasti sisustuksen, joka sopii kauniisti kohteesi muotokieleen ja henkii toivomaasi tunnelmaa.

image description

Mallistot

Harvian saunasisustusmallistot edustavat puumuotoilun huippua. Niillä luot helposti haluamasi tyylin ja tunnelman kaiken kokoisiin kohteisiin. Sisustus toteutetaan aina toiveittesi mukaisena kokonaisuutena.

LUE LISÄÄ
image description

Paneelit

Saunasi tunnelma vaihtuu täysin käytettävän puumateriaalin mukaan. Valitse esimerkiksi viehättävän vaalea haapa, pihkantuoksuinen mänty tai elegantin tyylikäs magnolia. Voit luoda uniikin ja yksilöllisen sisustuksen sen mukaan, minkä levyiset paneelit ja minkälaisen pintakäsittelyn ja sävytykset valitset. Mahdollisuuksia on lukemattomia, kysy lisää Harvia-yhteyshenkilöltäsi.

LUE LISÄÄ
image description

Saunatunnelman täydentäjät

Täydennä saunatunnelma valaistuksella, musiikilla, saunatekstiileillä ja tuoksuilla. Uusi Sentio by Harvia tuottaa moniaistillisia elämyksiä kylpylämaailmaan. Saat kaiken pienimpiä yksityiskohtia myöten kätevästi yhdestä paikasta.

LUE LISÄÄ

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin