Infrasaunat – terveystrendin huipulta

Harvialla on yli 10 vuoden kokemus infrasaunoista

Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän se, mitä terveysvaikutuksia he saavat vieraillessaan kylpylässä ja kuntokeskuksen tai hotellin saunaosastolla. Infrapunasaunat ovat vastaus näihin odotuksiin, koska niihin yhdistetään terveyteen ja hyvän olon tunteeseen liittyviä vaikutuksia. Toteuta infrasauna kohteeseesi yhdessä kokeneen Harvian kanssa.

image description

Infrapunasaunat

Suunnitellaan yhdessä parhaiten sinun kohteeseesi sopiva, yksilöllinen infrasaunaratkaisu laajoista sisustus- ja laitevaihtoehdoistamme. Rondium ja Rubic –valmispaketit ovat puolestaan hyvä valinta silloin, kun haluat mahdollisimman helpon ja nopean toteutuksen. Kun otat meidät kumppaniksi infrasaunaprojektiin varmistat, että saat kohteesi ilmeeseen sopivan, nykyaikaisen ja miellyttävän ratkaisun.

OTA YHTEYTTÄ
image description

Infrapunalaitteet

Infrapunalämpö on auringonvalon kaltaista, valon pitkiin aallonpituuksiin perustuvaa lämpöä mutta ilman haitallisia uv-säteitä. Siksi infrasaunakokemus on äärimmäisen hyvää tekevä ja rentouttava. Harvia on toteuttanut jo toistakymmentä vuotta infrasaunaratkaisuja eri puolille maailmaa. Meiltä tiedät saavasi aina tilaasi optimaalisesti sopivan laitekokonaisuuden.

LUE LISÄÄ
image description

Tarjoa asiakkaallesi hyvän olon infrasaunakokemus.

OTA YHTEYTTÄ

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin