Löydä hyvän höyrysaunan salaisuus

Ylitä kävijöiden odotukset

Höyrysauna tekee ihmisille hyvää, ja Harvia tekee hyviä höyrysaunoja. Ammattikäytössä olevilta laitteilta vaaditaan erityisen paljon. Harvialta saat huipputehokkaat höyrynkehittimet, joita on helppo ohjata ja huoltaa. Höyrynkehittimen lisäksi saat höyryhuoneeseen kaiken muunkin Harvialta. Esimerkiksi ohjauspaneelit, tyhjennysventtiilit, tuoksupumput ja ovet. Sekä tietysti myös itse höyryhuoneen kalusteineen esimerkiksi nopeasti asennettavina Spa Modules -rakenteina.

image description

Spa Modules höyryhuoneet

Yhteistyössä Harvian kanssa Spa Modules –konseptia hyödyntäen saat täsmälleen kohteeseesi sopivan, yksilöllisesti räätälöidyn höyryhuoneen nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Joustavasti muotoiltava, erityisen hyvin vettä eristävä XPS-polystyreeni on ihanteellinen materiaali kohteeseen kuin kohteeseen. Höyryhuone toimitetaan asennusvalmiina, vesieristystä ja laatoitusta vaille valmiina kokonaispakettina. Asennus käy hetkessä, mikä säästää arvokasta työmaa-aikaa projektissasi.

Cubo-höyryhuone
Cupola-höyryhuone
Nord-höyryhuone
image description

Spa Modules kalusteet

Modulaariset penkit ja muut kalusteet sopivat loistavasti höyryhuonetiloihin. Valitse mieleisesi malli ja kerro, minkä kokoisena kalusteet tarvitset. Tai toimita meille piirustukset, niin valmistamme yksilölliset kalusteet niiden mukaan. Spa Modules taipuu lähes mihin tahansa muotoon ja kokoon.

Basic
DeLuxe
Relax
Sleep
Couche
image description

Höyrynkehittimet

Höyryn laadun ja sen myötä onnistuneen käyntikokemuksen kannalta höyrysaunan tärkein elementti on höyrynkehitin. Harvian höyrynkehittimet ovat tehokkaita, toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä. Tehovaihtoehtoja on 2,2 kW:sta aina 30 kW:iin. Uusimmalla tekniikalla voidaan lisäksi minimoida epäpuhtaudet käyttövedestä, mikä suojaa laitetta kulumiselta ja tuottaa miellyttävämpää lämpöä. Höyrynkehittimen lisäksi saat höyryhuoneeseen kaiken muunkin höyryhuonetekniikan Harvialta. Kuten suuttimet, ohjauspaneelit, tyhjennysventtiilit ja tuoksupumput.

LUE LISÄÄ

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin