OTA KUMPPANIKSI SAUNOJEN ERIKOISASIANTUNTIJA

KAIKKI, MITÄ SAUNAAN TARVITAAN HELPOSTI YHDESTÄ PAIKASTA

Olipa kohteesi pieni tai suuri, Harvia auttaa sinua onnistumaan. Meiltä saat maailman parhaat kiukaat, kylpyhuone- ja infrasaunat kerrostalohuoneistoihin, ylelliset saunaosastot kiinteistöihin tai vaikka aidon suomalaisen puusaunan pihalle. Kerro, mitä sauna- ja spa-tiloja rakennusprojektiisi kuuluu, me toteutamme ne luotettavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

image description

Saunasisustus

Harvian kanssa sinun ei tarvitse tyytyä perusratkaisuun. Laajasta mallistostamme löydät inspiroivia materiaaleja, tyylejä ja yksityiskohtia yksilölliseen saunasisustukseen. Suunnittelemme ja toteutamme projektin kanssasi budjettiin sopivasti ja makusi mukaan.

LUE LISÄÄ
image description

Kylpyhuonesaunat

Harvia-kylpyhuonesauna on uskomattoman helppo ratkaisu rakentajalle ja remontoijalle. Se on käyttövalmis käytännössä saman tien. Sinun ei tarvitse huolehtia kylpyhuoneen laajentamisesta, rakennusluvista, ilmanvaihdosta tai kosteuseristeistä: valitse vain mieleisesi malli ja se toimitetaan asennusvalmiina kohteeseen. Vedenkestävät ulkoseinät soveltuvat hyvin sellaisenaan suihkuseinäksi. Mallistossamme on myös pihalle sijoitettavia valmissaunoja.

LUE LISÄÄ
image description

Spa Modules

Kerro minkälaiset ja minkä kokoiset seinämät, altaat, suihkutilat tai kalusteet haluat, me toteutamme ne. Modulaarinen Spa Modules taipuu lähes joka muotoon ja kokoon. Tuotteet toimitetaan helposti asennettavina kokonaisuuksina.

LUE LISÄÄ

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin