Harvia Sauna&Spa-maailma

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kaikilla aisteillasi – saunan lauteille, höyryn lempeyteen ja kylvyn syleilyyn. Kaiken hälyn ja kiireen keskellä – Harvia luo sinulle kokonaisvaltaisia hyvän olon keitaita, joissa voit nauttia täydellisestä kehon ja mielen harmoniasta.

Löydä Warmfulness – lämmöstä nauttimisen taito.

#WARMFULNESS

image description

Seitsemän askelta Warmfulness-kokemukseen:

1. Valmistaudu saunomiseen
2. Nauti lämmöstä kaikilla aisteillasi – tietoisesti läsnäollen
3. Peseydy rauhallisesti
4. Käy uudelleen saunassa
5. Siirry pukeutumistilaan, vilvoittele ja nauti raukeasta olostasi
6. Koe puhdas ja virkistynyt olotila
7. Toista vähintään kerran viikossa.

Aloita unelmiesi saunaelämyksen kokoaminen vaikkapa aisti kerrallaan:

image description

NÄKÖAISTI:

Miltä toiveidesi sauna näyttää: Ulkonäkö, lauderatkaisut, kiuas ja saunasisustus – entäpä ikkunat, laitetaanko järvinäkymällä? Saunavalaistuksella luot tunnelmaa ja saunatarvikkeilla sekä –tekstiileillä viimeistelet kokonaisuuden.

Kaiken saat Harvialta –maailmankuululta designeriltasi.

LUE LISÄÄ
image description

Kuuloaisti:

Haluatko hifistellä saunassa lempimusiikillasi vai nautitko hiljaisuudesta?
Tai ehkä kaipaat luonnon ikiaikaisia ääniä: maa, ilma, tuli, vesi. Ne muistuttavat sinua mökkisaunasta järven rannalla – laineiden liplatusta, palavien puiden ratinaa tulipesässä – vaikka satutkin istumaan olohuoneeseesi asennetussa infrapunasaunassa.

Digitaalisen ohjauspaneelin hipaisunäppäin tottelee käskyjäsi – ääneti.

image description

Tuntoaisti:

Heitetäänkö tänään pehmeät ja kosteat vai nopeat ja kipakat löylyt, niin että tuntuu? Maailman suurimman kiuasvalmistajan mallistosta löydät varmasti lempikiukaasi. Entä lauderatkaisusi – tunnetko aidon puun kosketuksen ihollasi – ehkä oikaiset itsesi pitkin pituutta lauteelle makaamaan, pään alle pehmoinen tyyny ja pari pirskahdusta vettä, lämmintä ihoa viilentämään. Pehmeä saunanjälkeinen iho kruunaa olotilan.

LUE LISÄÄ
image description

Hajuaisti:

Ah, mikä ihana puhtaan saunan tuoksu. Valitsetko lisäksi aidon, suomalaisen vihdan tuoksun vai eteerisen kylpylätunnelman – saisiko tänään olla virkistävä menthol-hetki, eukalyptus vai kuusama? Ihana tuoksu leviää sieraimiisi ja elämä on taas mallillaan.

image description

Makuaisti:

Virvoittavaa saunajuomaa ja –ruokaa ei mikään voita. Minkälainen on sinun toiveidesi sauna-menu kaveriporukan saunaillassa, perheen kanssa, ystävien kesken, romanttisesti kahden tai ihan itseksesi?

image description

Summa summarum.

Saunominen on moniaistillinen elämys, jolla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia terveyteemme ja se rentouttaa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Suosittelemme.

#WARMFULNESS
#MYHARVIAEXPERIENCE

LUE LISÄÄ

Minkälainen on sinun unelmiesi sauna tai spa?

Harvia tarjoaa kokonaisratkaisut pieniin ja suuriin tarpeisiin, remontoijalle ja rakentajalle, yhdelle ihmiselle ja yrityksille – kotimaassaan Suomessa sekä kaikissa maailman saunakulttuureissa lähes 70 vuoden kokemuksella.